Har du lyst til at synge?

Er du mellem 8 og 10 år, kan du synge med i Spirekoret.
Er du 11 eller 12 år, kan du synge med i Juniorkoret.
Er du over 12 år, kan du komme til optagelsesprøve til Stengård kirkes Pigekor.

Spirekoret
Koret øver torsdage kl. 16. De der har lyst mødes et kvarter før til saftevand. Vi begynder den 14. september.

Juniorkoret
Dette kor øver tirsdage kl. 16 De der har lyst mødes et kvarter før til saftevand.
Piger, der gik i Juniorkoret sidste år og som stadig er under 11 år, fortsætter i Juniorkoret.
Vi begynder den 5. september.
Der er ikke optagelsesprøve til Spirekoret og Juniorkoret.

Vi synger alt muligt: F.eks. holdt vi sommerfest (en rigtig koncert men med saftevand og mega meget kage i pausen) sammen med kirkens pigekor lige før sommerferien og her sang vi bl.a. Cups: Vi havde øvet os rigtig meget på at kunne det med kopperne som Anna Kendrick også kan.
Udover at synge er vi i gang med en masse andet: Vi danser – mest mens vi synger til, lærer om noder og hvordan det er at optræde. Til jul skal vi gå Lucia-optog sammen med pigekoret og vi skal optræde med en minimusical om da Jesus blev født.

I øjeblikket er vi 20 piger i Juniorkoret (Spirekoret er hel nyt i år) og så Birgitte der lærer os det hele. Hun kan også spille orgel og nogle gange står vi oppe ved orglet og synger.

Stengård kirkes Pigekor
Øver tirsdage kl. 17-19. (De ældste til kl. 20)
Der er optagelsesprøve til Pigekoret.

Vi synes det vil være mega hyggeligt, hvis du vil være med og tag endelig din(e) veninde(r) med.
Vi glæder os til at se dig.
De bedste hilsner fra Korene og Birgitte

Stengård kirkes Pigekor

Stengård kirkes Pigekor performer korsang på højt niveau.
Vi har koncerter både i kirken og andre steder og så skiftes kormedlemmerne til at synge til det der ellers foregår i kirken.

For kormedlemmernes videreudvikling holder vi dage med veluddannede instruktører udefra
med temaer som udvidet sangteknik eller poparrangementer. og for samværets skyld kan vi f.eks. være med til festivaller sammen med andre kor.

Vi synger nærmest alt: Ved en nylig overstået sommerkoncert sang vi f.eks. Cups, You´ll be in My Heart, Anthem, Eatnemen og Uden forsvar, så vi synger både gospel , klassisk, rytmisk - også pop og alt muligt mixet som ikke lige kan puttes i en bestemt ramme.

Du lære mere om os på vores hjemmeside: www.pigekor1.dk

Kom og syng med Juniorkoret!

Juniorkoret er for de 11-12 årige og øver tirsdage kl. 16 De der har lyst mødes et kvarter før til saftevand.
Piger der gik i Juniorkoret sidste år og som stadig er under 11 år fortsætter i Juniorkoret.
Start: tirsdag d. 5. september kl. 16
www.pigekor1.dk

Syng med Spirerkoret!

Spirekoret er for de 8-10årige og øver torsdage kl. 16. De der har lyst mødes et kvarter før til saftevand.
Start: torsdag d. 14. september kl.16

Der er ikke optagelsesprøve til Spirekoret og Juniorkoret.

www.pigekor1.dk