Informationsmøde om konfirmation i 2018

Torsdag den 23. februar 2017 kl. 17.00-18:00

Er du elev i 7. klasse i en skole her i sognet og tænker på konfirmation til næste år, så kom og hør mere.
Et barn på fire år forestiller sig sikkert Gud som en gammel mand oppe i himlen med langt hvidt skæg. Det er som det skal være, men når man er ved at blive voksen behøver man en mere voksen forståelse af, hvad kristendommen handler om. Man kan sige, at konfirmationsforberedelsen er forberedelse til at tænke og tale om Gud på en mere voksen måde.
Hvordan forberedelsen og konfirmationen foregår; hvornår forberedelsen foregår – og sikkert mange andre spørgsmål – vil vi tre præster ved kirken informere om på mødet i kirken.
Med venlig hilsen Karen-Lisbeth Gøricke, Ove Winther og Jakob Ulrik Hansen

Selve indskrivningen er foregået online indtil 22. maj 2017. Herefter skal du henvende dig direkte til den enkelte præst.

Til september begynder konfirmationsundervisningen

September er konfirmandopstart.
I 8. klasse er der mulighed for konfirmandundervisning. Alle med bopæl i Stengård sogn, og unge, der går på skoler beliggende i sognet, får tilbud om at blive konfirmeret i Stengård Kirke. Konfirmationen er en bekræftelse af dåben, en gentagelse af Guds velsignelse af barnet. Derfor skal man være døbt for at blive konfirmeret. Hvis man ikke er døbt endnu, er det ingen hindring. Man kan sagtens begynde på undervisningen i september. Alle er velkomne. En stor flok konfirmander bliver døbt i starten af året ved en særlig konfirmand-dåbsgudstjeneste.
Vi mødes og forbereder os sammen én eftermiddag om ugen. Man går ”til præst” enten om tirsdagen eller om torsdagen. Det er sen eftermiddag fra kl. 15.15-16.45, og undervisningen begynder d. 12. og 14. sep. 2017. Tidspunktet for konfirmationerne kan du se på kirkens hjemmeside, når det er aftalt.
Har du spørgsmål eller gerne vil nå at melde dit barn til konfirmation hos os, så kontakt os på mail eller telefon.
Vi glæder os til snart at tage imod alle jer nye konfirmander!
På gensyn i september.
Ove, Jakob og Karen-Lisbeth

Konfirmationsdatoer

Nedenfor kan du se datoerne for konfirmationerne.

Tidspunkterne for konfirmationsgudstjenesterne fastsættes, når præsterne kender antallet af tilmeldte konfirmander.Har I spørgsmål er I meget velkommen til at skrive eller ringe til de tre sognepræster. Kontakt præsterne her

Konfirmationsdatoer i 2018

Den 27/4: Stengård skole 8.c og Den lille Skole, ved præst Jakob Ulrik Hansen
Den 28/4: Stengård skole 8.a og 8.b, ved præst Karen-Lisbeth Gøricke
Den 5/5: Bagsværd skole og Gladsaxe Privatskole, ved præst Ove Winther .

Konfirmationsdatoer i 2019

11/5: Bagsværd skole og Gladsaxe Privatskole, ved Ove Winther