AFTENTURE

AFTENTUR TIL DYSSEGÅRDSKIRKEN

Tirsdag den 18. september kl. 19:30
Afgang fra Stengård Kirke kl. 18:50

Både i nye og gamle kirkerum er der noget, som øjet kan hvile på. Billeder og skulpturer i kirken, der er med til at fortælle kristendommens budskab. I Dyssegårdskirken finder man blandt andet skulpturer og glasmosaikker af Peter Brandes. Det er kunst med et stærkt udtryk, som præger gudstjenester og øvrige handlinger i kirken. Sognepræst Thue Petersen vil vise os rundt og fortælle om kirkens kunst og om det forhold, der er mellem kunstens poetiske og gudstjenestens samlende udtryk.
Undervejs på aftenturen får vi lejlighed til at tale om, hvad vi ser - ikke mindst ved den afsluttende kop kaffe eller te.

Bemærk: Vi mødes kl. 18:50 foran Stengård Kirke. Sammen kører afsted med S-tog. Vi er tilbage på Stengård Station ca. kl 22.
Tilmelding på Stengård Kirkekontor 44986006 eller her Husk rejsekortet!

Med venlig hilsen - og på gensyn - Sognepræst Jakob Ulrik Hansen