AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

HALLOWEEN

Fredag den 26. oktober kl. 17-18

Familiegudstjeneste i fredagsskumringen, hvor du meget gerne må komme udklædt. Tag en lommelygte med, så du kan finde vej sammen med heksene gennem kirkens mørke kroge i kælderen og kapellet.

BABYGUDSTJENESTE

Onsdag den 28. november kl. 10

Kom og syng og dans med din baby! Vi bruger salmer, sanglege og musik fra ”Sutter og salmer”. Alle er hjerteligt velkomne.
Bagefter spiser vi sammen i kirkens sideskib, så medbring gerne lidt til en fælles buffet.

JULEFEST FOR BØRN

Den 9. december kl. 14

Kom og se Stengård Kirkes spirekor opføre et flot krybbespil om Jesu fødsel og vær med til at synge med på nogle af de kendte julesalmer.

Bagefter skal vi danse om det meget store juletræ inde i Multisalen, lege, spise godter og hygge os. Måske får vi endda besøg af en hemmelig gæst - han plejer at komme, hvis vi kalder på ham.

Der er kaffe m.m. til de voksne - og godteposer til børnene.