AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

STENGÅRD KIRKES FØDSELSDAG

Søndag den 8. september kl. 11.00

Denne dag markerer vi Stengård Kirkes fødselsdag, og vi fejrer fødselsdagen med en musikgudstjeneste for både børn og voksne. Musikgruppen Salmeswing kommer og hjælper os med at lave en rytmisk musikgudstjeneste, hvor alle deltager.
Efter gudstjenesten er der fødselsdagskage i multisalen; for ingen fødselsdag uden fødselsdagskage.

HALLOWEEN

Fredag den 25. oktober kl. 17

Halloween i kirkens fredagsskumring. Kom gerne udklædt og tag en lommelygte med, så du kan finde vej i kirkens mørke kroge i kælderen og kapellet.