AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

FASTELAVNSFEST

Søndag den 3. marts 2019, kl. 14.00

Kom udklædt i kirken til en festlig børnegudstjeneste, og vær med til at slå katten af tønden i sideskibet.
Bagefter spiser vi lækre fastelavnsboller i Multisalen.

PÅSKEPASTA (PÅSKEGUDSTJENESTE FOR BØRN & FÆLLESSPISNING)

Onsdag den 27. marts kl. 17

Hvad er det egentlig, der sker i påsken?
Det spørgsmål vil vi forsøge at løse i børnehøjde ved vores påskepasta. Vi skal synge og finde æg i kirken, som måske kan lukke de forskellige dage med de underlige navne op for os, så vi kan følge med i fortællingen.
Bagefter er der lasagnette i Multisalen og alle er velkomne!
Pris:  10 kr. for børn – 20 kr. for voksne
Her siden jul har vi haft en flok minikonfirmander løbende rundt i kirken hver onsdag. Deres forløb slutter her før påske, og derfor siger vi pænt farvel og på gensyn til dem, når vi har fået lidt at spise.

SKIBET ER LADET MED....

Den barmhjertige samaritaner
Fredag d. 3. maj 2019 kl. 17.00

Stengård Kirke inviterer børn i børnehavealderen og deres familier til gudstjeneste og spisning. Større børn, søskende og venner er selvfølgelig også meget velkomne.

Gudstjenesten begynder i våbenhuset, og herfra ”sejler” børn og voksne ud til to havne:
En med musik og sang i Multisalen og en i kirken med en fortælling om næstekærlighed, hvor børnene lærer lidt om førstehjælp af læge Rasmus Heilmann.

Kommer I lige fra børnehaven, er der fra kl. 16.30 saftevand og grønne snacks klar i Multisalen.

Kl. 16.30-17.00: Grønne snacks er klar i kirkens Multisal
Kl. 17.00-17.30: Gudstjeneste om næstekærlighed
Kl. 17.30-18.30: En god lasagne og regnbueis spiser vi i Multisalen. Pris: 20 kr. pr. voksen og 10 kr. pr. barn. Børn under tre år spiser gratis. Der er ingen tilmelding.
Vi glæder os til at se jer!