AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

FASTELAVNSFEST FOR BØRN

Søndag den 23. februar 2020, kl. 14.00

Kom alle cowboys, hekse, indianere, prinsesser og alle øvrige udklædte til en festlig børnegudstjeneste i kirken! Derefter slår vi katten af tønden i sideskibet. Bagefter spiser vi lækre fastelavnsboller i Multisalen.

LUCIA & JULEFEST

Søndag den 15. december kl. 14

Kirkens junior- og spirekor går Lucia i kirken, og vi hører om et barn, der engang blev født i Betlehem. Bagefter går vi ind til julefest i Multisalen. Her er julesange, juletræ, godteposer og måske et besøg fra Grønland.