AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

HALLOWEEN

Fredag d. 30. okt. kl. 16.30 og kl. 17.30

Fredag d. 30. okt. indbydes du til Halloween gudstjeneste i en op pyntet kirke. Kom udklædt enten kl. 16.30 eller kl. 17.30. I den mørklagte kirke møder du både uhyggelige hekse og kæmpe sommerfugle. Vi glæder os til at se dig!

SKIBET ER LADET MED.....STJERNER

Fredag d. 13. nov. 2020 kl. 17.00

Stengård Kirke inviterer børn i børnehavealderen og deres forældre til gudstjeneste. Større børn og venner er selvfølgelig også velkomne.
Vi synger og laver rytmik i kirken med Susanne Wittrup, og præsten fortæller om stjerner.
Kommer I lige fra børnehaven, er der fra kl. 16.30 håndsprit og små snacks etc. klar i Våbenhuset.
”Skibet er ladet med..stjerner” slutter i denne tid i kirken. Men vi sender ikke børnene tomhændet hjem :)
Vi glæder os til at se jer!