AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

PÅSKEGUDSTJENESTE FOR BØRN

Onsdag den 14. marts kl. 17

Små påskeæg gemmer sig rundt om i kirken, og vi skal høre fortællingen om, hvorfor vi fejrer påske. Årets minikonfirmander medvirker ved gudstjenesten. Aftensmaden spiser vi i Multisalen, og det koster 10 kr. for børn og 20 kr. for voksne.

SKIBET ER LADET MED... LYS

Fredag den 20. april kl. 17

Hop ombord alle børn i børnehavealderen og jeres familier! Tag bare jeres søskende og venner med. Vi mødes i Våbenhuset og ”sejler” til: En havn med musik og sang og en havn med en levende fortælling om skabelsen af verden. Kommer I lige fra børnehaven er der fra kl. 16.30 saftevand og grønne snacks klar.
Vi får lasagne, og det koster 20 kr. per voksen og 10 kr. per barn. Børn u. tre år gratis.