AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

HALLOWEEN

Fredag den 25. oktober kl. 17

Halloween i kirkens fredagsskumring. Kom gerne udklædt og tag en lommelygte med, så du kan finde vej i kirkens mørke kroge i kælderen og kapellet.

SKIBET ER LADET MED...DÅB, MUSIK OG SANG

Fredag den 22. november kl. 17

Stengård Kirke inviterer børn i børnehavealderen og deres familier til gudstjeneste og spisning. Større børn, søskende og venner er selvfølgelig også meget velkomne.

Der er en kort gudstjeneste, der begynder i våbenhuset, og herfra ”sejler” børn og voksne ud til to havne: En med musik og sang - og en med en levende fortælling om dåb.

Kommer I lige fra børnehaven, er der fra kl. 16.30 saftevand og grønne snacks etc. klar i Multisalen.

Kl. 16.30-17.00: Grønne snacks er klar i kirkens Multisal

Kl. 17.00-17.30: Gudstjeneste om dåb

Kl. 17.30-18.30: En god Lasagne og regnbueis får vi i kirkens Multisal. Pris: 20 kr. pr. voksen og 10 kr. pr. barn. Børn under tre år spiser gratis. Der er ingen tilmelding.

Vi glæder os til at se jer!

LUCIA & JULEFEST

Søndag den 15. december kl. 14

Kirkens junior- og spirekor går Lucia i kirken, og vi hører om et barn, der engang blev født i Betlehem. Bagefter går vi ind til julefest i Multisalen. Her er julesange, juletræ, godteposer og måske et besøg fra Grønland.