AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

SKIBET ER LADET MED....

Den barmhjertige samaritaner
Fredag d. 3. maj 2019 kl. 17.00

Stengård Kirke inviterer børn i børnehavealderen og deres familier til gudstjeneste og spisning. Større børn, søskende og venner er selvfølgelig også meget velkomne.

Gudstjenesten begynder i våbenhuset, og herfra ”sejler” børn og voksne ud til to havne:
En med musik og sang i Multisalen og en i kirken med en fortælling om næstekærlighed, hvor børnene lærer lidt om førstehjælp af læge Rasmus Heilmann.

Kommer I lige fra børnehaven, er der fra kl. 16.30 saftevand og grønne snacks klar i Multisalen.

Kl. 16.30-17.00: Grønne snacks er klar i kirkens Multisal
Kl. 17.00-17.30: Gudstjeneste om næstekærlighed
Kl. 17.30-18.30: En god lasagne og regnbueis spiser vi i Multisalen. Pris: 20 kr. pr. voksen og 10 kr. pr. barn. Børn under tre år spiser gratis. Der er ingen tilmelding.
Vi glæder os til at se jer!