AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

STENGÅRD KIRKES FØDSELSDAG

Søndag den 9. september kl. 11.00

Vi vil gerne invitere dig og din familie til at fejre Stengård Kirkes fødselsdag. Vi har pyntet kirken op og begynder med en særlig musikgudstjeneste, hvor Susanne Wittrup, lærer på Sutter & Salmer-holdene, også kommer og spiller og synger med os.
Efter gudstjenesten er der fødselsdagskage og frokost fra den store havegrill,
kæmpe hoppeborg, Ramasjang mysterium-løb.
Kl. 13.00 får vi besøg af teatergruppen: TRIOfabula, der vil opføre et musikteater om ”David - superhelt i krig og kærlighed”

Vi følger David fra udvælgelsen til israelitternes kommende konge – gennem et langt liv i krig, kærlighed og venskab – til den dag, han salver sin egen søn, Salomon, som tronfølger. Publikum skal møde profeten Samuel, Davids brødre, sure Kong Saul, Goliath og de grumme filistre, vennen Jonathan, historiefortælleren der giver baggrundsviden, alle Davids hustruer og den elskede Batsebah.
DAVID er mere end et eventyr om en hyrdedreng der bliver konge.
DAVID er historien om et menneske, der konstant lever på knivsæggen mellem hybris og nemesis.