AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

STENGÅRD KIRKES FØDSELSDAG

Søndag den 6. september kl. 11

Den 6. september holder vi kirkens fødselsdag. Den bliver 58 år, og det skal fejres.
Selv om det måske er mange år for et menneske, så er det ikke lang tid for en kirke. Vi kan rundt i Danmark finde kirker, der er 1000 år gamle, så i den sammenhæng er vores kirke kun et barn. Derfor holder vi børnefødselsdag for kirken.
Vi begynder med en børnevenlig gudstjeneste kl. 11, og bagefter går vi ind i multisalen, hvor vi spiser fødselsdagslagkage og får kakaomælk. De voksne skal nok få en kop kaffe.
Kom og vær med til at fejre vores lokale kirke.

HALLOWEEN

Fredag den 30. oktober kl. 17

Kom udklædt i kirke og husk en lommelygte, så du kan finde vej gennem de mørke underjordiske gange. Heksene følger dig rundt, og der venter aktiviteter om lys og mørke.