AKTIVITETER FOR BØRN

Stengård Kirke tilbyder mange aktiviteter for børn.
For de o-1 årige er der Sutter & Salmer (babysalmesang) med afsluttende babygudstjeneste.
Stengård Kirke inviterer børn og deres familier til gudstjenester tilrettelagt for børn. Vi har f.eks. Fastelavnsgudstjeneste, Påskepasta, Skibet er ladet med (musik/sang og en fortælling med efterfølgende fællesspisning), Stengård Kirkes fødselsdag (med aktiviteter i kirkens park), Halloween, Juletræsfest for børn og sidst på året, den 24. december, er der en julegudstjeneste, som er for børn.

Endvidere er der kor for piger i forskellige aldre.
Kirken tilbyder også et minikonfirmand forløb for børn i 3. klasse på Stengård Skole og Den lille Skole.

Neden for vil du kunne se de særlige gudstjenester for børn og deres familier:

PÅSKEGUDSTJENESTE FOR BØRN

Onsdag den 18. marts KL. 17

Hvad er det egentlig der sker i påsken? Det spørgsmål vil vi forsøge at løse i børnehøjde ved vores påskepasta. Vi skal synge og finde æg i kirken, som måske kan lukke de forskellige dage med de underlige navne op for os, så vi kan følge med i fortællingen.
Bagefter spiser vi sammen i Multisalen, og alle er velkomne!Pris:  10 kr. for børn – 20 kr. for voksne.

Her efter årsskiftet har vi haft en flok minikonfirmander løbende rundt i kirken hver onsdag. Deres forløb slutter her før påske, og derfor siger vi pænt farvel og på gensyn til dem, når vi har fået lidt at spise.