KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Solokoncert med pianisten Rune Solvang
Torsdag den 6. februar kl. 19.30

Pianisten Rune Solvang spiller Franz Liszt i Stengård Kirke.På programmet er de to klaversonater, h-mol-sonaten og Dante-sonaten, der udover at være sonater, begge er symfoniske digte. Dante-sonaten handler om Den guddommelige komedie, og den meget virtuose h-mol-sonate, som er et af Liszts hovedværker, regnes for et af de helt store værker i klaverlitteraturen. Fri entré.

Rune Solvang er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos José Ribera (klaver) og Niels

Rosing-Schow (komposition). Han vandt en pris for bedste udførelse af et stykke nykomponeret musik til den internationale masterclass, Tel-Hai i Israel. I 2005 fik han tildelt Ester Vagnings Mindelegat og vandt i 2006 1. pris i konservatoriets legatkonkurrence for pianister.

Rune Solvang spiller mange koncerter bl.a. med Trio Svedano, deriblandt med egne værker. Han optræder også med jazz og rock, og ikke mindst som komponist og pianist i Komponistforeningen Grundtonen.

KONCERT

Syng Selected
Søndag den 1. marts kl. 15

Syng Selected er et rytmisk kor bestående af 29 af Danmarks dygtigste unge korsangere i alderen 18-30 år. Koret blev dannet i 2014 og har i løbet af kort tid opnået stor anseelse inden for rytmisk kormusik. Til en koncert med Syng Selected kan publikum forvente en fantastisk energi, der smitter, og samtidig en stor indlevelse, inderlighed og skrøbelighed.