Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Torsdag den 5. september kl. 19.30

Torsdag den 5. september kl. 19.30 er der koncert med Susanne Wittrup og hendes band. Jo, det er den samme Susanne Wittrup, som alle er så glade for til kirkens ”Sutter og salmer”, til kirkens børnegudstjenester og til kirkens voksenkor Scala.Denne gang er det mere en voksenkoncert; men børn er absolut også velkomne.
Susanne Wittrup skriver sange, der er stærkt inspireret af 80’ernes popmusik og med den gode melodi i centrum. Det er energisk og drysset med latin-grooves, der titter frem. Susanne Wittrup har rødder i den Nordjyske muld og skriver hovedsageligt sine fængende sange på dansk.   Susanne Wittrup står for at skulle udgive EP’en "Drømmefanger" med en bunke nyindspillede numre.
Man kan finde musikeksempler på Susannes FB-side.