KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Syng Selected
Søndag den 1. marts kl. 15

Syng Selected er et rytmisk kor bestående af 29 af Danmarks dygtigste unge korsangere i alderen 18-30 år. Koret blev dannet i 2014 og har i løbet af kort tid opnået stor anseelse inden for rytmisk kormusik. Til en koncert med Syng Selected kan publikum forvente en fantastisk energi, der smitter, og samtidig en stor indlevelse, inderlighed og skrøbelighed.

KONCERT

Klavertrio den 12. marts kl. 19.30
BEETHOVEN TRIOEN: Violin, Grit D.-H. Westi, Cello, Liv Keiding, Piano, Kristine Thorup og Tenor Kgl. Kammersanger Stig Fogh Andersen.
Ideen til et af de musikstykker vi skal høre denne aften, opstod i fangehullet på det finske Tavastehus slot en varm augustdag. Om det var stedet, uhyggen eller varmen skal ikke kunne siges; men det var som om velkendte genfærd, underdanige spøgelser og venligtstemte ånder stod i kø. Det var blot at fatte pennen og skrive ned: En forynget Geistertrio tog lige så umærkeligt form. Temaer fra Beethovens Geistertrio bliver brugt, og inspirationen til værket stammer derfra.
Musikstykket hedder ”Nordic Summer Ghost” skrevet af Mogens Christensen. Fri entré.

VI SYNGER PÅSKEN IND

Torsdag den 2. april kl. 19.30

Stengård kirkes Pigekor indbyder til en stemningsfuld aften i stil med ”De 9 læsninger” med emnet påsken. Aftenen vil forløbe som en vekselvirkning mellem korværker koret synger, tekstlæsninger oplæst af sognepræst Ove Winther og salmer som alle synger med på.