Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KAMMERKONCERT

Kammerkoncert torsdag den 28.februar kl. 19.30
Fri entre

Den danske cellist Toke Møldrup og den bulgarske pianist Galya Kolarova gæster den 28. februar Stengård Kirke med et koncertprogram bestående af fantastisk musik af Rachmaninoff og Myaskovsky. Glæd dig til en inspirerende aften med cello/klaverrepertoirets smukkeste musik spillet af to af landets helt store musiknavne.

Den bulgarske pianist Galya Kolarova debuterede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2012 og har tidligere studeret i Østrig, Italien og Bulgarien.
Siden august 2016 har Galya Kolarova været fastansat som pianist for ’De Gamle Drenge’ fra ’Det Danske Drengekor’, og han nyder en succesrig karriere med koncerter i anerkendte koncertsale i Europa, Asien og Mellemøsten både som solist og som kammermusiker.

Cellisten Toke Møldrup, 36, modtog i 2014 Dronning Ingrids hæderslegat for sin indsats på den danske musikscene.
Toke Møldrup er førsteprisvinder ved flere internationale musikkonkurrencer foruden Den Danske Strygerkonkurrence.
Toke Møldrup er til daglig solocellist i Copenhagen Phil og siden 2005 lærer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

SOLOKONCERT

Pianist Rune Solvang

Torsdag den 21. marts kl. 19.30
Fri entré

Pianisten Rune Solvang spiller Musorgskijs Udstillingsbilleder i Stengård Kirke.

Maleren og arkitekten Viktor Hartmann var en af Musorgskijs venner, og da han alt for tidligt døde, blev der i 1874 vist en mindeudstilling med hans værker. Dette inspirerede Musorgskij til at komponere denne store klavercyklus over Hartmanns billeder, der kulminerer med Den store port i Kiev.

Rune Solvang er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har vundet adskillige priser.

Han har spillet mange koncerter også her i kirken, bl.a. med Trio Svedano og Komponistforeningen Grundtonen.