KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Lyngby Kammerkor

Torsdag den 31. oktober kl. 19.30

Koret har flere gange tidligere besøgt kirken, senest i efteråret 2014 med opførelse af bl.a. Johannes Brahms’ Marienlieder og Edvard Griegs Fire Salmer.

Koret, der har eksisteret i 27 år, består p.t af 25 øvede sangere og dirigeres af Andreas Werenfeldt.

Koret har stor rutine i fremførelse af a capella programmer sammensat af verdslig og kirkelig musik fra de seneste 400 år. Koret holder som regel 4-6 koncerter om året, fortrinsvis i kirker og på biblioteker. Koncerterne er ofte knyttet til de kirkelige højtider som jul og påske, ligesom en Alle Helgens koncert næsten er blevet en fast tradition for koret.

Foruden koncerter i Nordsjællands-området rejser koret jævnligt i både ind- og udland, og har de senere år været på koncertturnéer i Danmark samt til Frankrig, Tyskland, Spanien og Finland og ved flere lejligheder optrådt sammen med lokale ensembler og musikere.

Ved koncerten den 31. oktober opføres bl.a. Gabriel Faurés Requiem og Arvo Pärts Salve Regina. Sammen med Lyngby Kammerkor medvirker organist Bo Lundby-Jæger, sopran Cassandra Lemoine og baryton Richard Låås.rådet rejser koret jævnligt i både ind- og udland og har de senere år været på koncertturnéer i Danmark samt til Frankrig, Tyskland, Spanien og Finland og ved flere lejligheder optrådt sammen med lokale ensembler og musikere.

VI SYNGER ADVENT IND

Den 28. november kl. 19.30

Stengård Kirkes Pigekor indbyder til koncert/ musikgudstjeneste, hvor indholdets hovedtema vil være advent. Sidst i koncerten vil der også være en forsmag på julen. Opbygningen vil fremstå som en vekselvirkning mellem salmer sunget af alle, tekstlæsninger som bliver læst af Jakob Ulrik Hansen og musik fremført af Pigekoret. Der er gratis adgang

Den 5. december kl. 18
Gladsaxe Musikskoles koncert

Elever fra Gladsaxe Musikskole gør deres allerbedste for at få alle i julestemning når publikum bliver henført af det ene julestykke efter det andet i elevernes julekoncert.

Joey Moe
Søndag den 8. december kl. 20 Udsolgt
(dørene åbner kl 19)

Søndag den 8. december kl. 17 EKSTRA KONCERT
(dørene åbner kl. 16)

Til december drager Joey Moe ud og giver magiske koncerter i smukke kirkerum. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger. Ved de akustiske julekoncerter loves der nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum.

Entré: kr. 295,00 (kr. 270,00.).

Billetter købes her

Pigekorets julekoncert

Den 10. december kl. 19.30

En koncert for flere sanser end normalt ved en koncert. Selvfølgelig synger pigerne en buket af skønne julestykker som de selv har valgt og derudover holder vi en pause midtvejs, hvor der vil være kaffe, saftevand og kager til alle.

Hvis nogle fra publikum skulle have lyst til at bidrage med kage takker pigekoret hjerteligt: Send gerne en mail om dette til dirigenten Birgitte Stage.

MEN man er også meget velkommen uden kage.

NYTÅRSKONCERT MED KØBENHAVNS KANTATEKOR OG -ORKESTER 2020

Torsdag den 16. januar 2020 kl. 19.30

Københavns Kantatekor byder velkommen til vores forrygende nytårskoncerter, som bringer blandt andet italienske operatoner og herlig wienerstemning. Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med to solister samt pianisterne Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér. Vi skal høre den fortryllende sopran Signe Asmussen den fantastiske baryton Lars Møller, Torben H.S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier. Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle! Tag familie og venner med, køb billet på forhånd og kom i god tid, for der bliver stuvende fuldt.
Entre 150 kr.
Billetter kan købes senere på:
1)www.billetlugen.dk/billetter
2)Billetter kan købes fra første mandag i december hos: Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge)