Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

JAZZET JULEKONCERT I STENGÅRD KIRKE

Søndag den 26.november kl.15-17
Dørene åbnes kl. 14.30
Entré: 60 kr. pr. person (bestil billet fra 1. oktober)

Gladsaxe Folkekor og Gladsaxe Jazzklub er gået sammen med Stengård Kirke om en enestående julekoncert sidst i november.  Kor, bigband og én af landets dygtigste vokalister giver koncert med jazzificerede sange og salmer. En swingende markering af julens komme.

Underholdere:
’A Very Big Band’ under ledelse af pianist og komponist; Ole Kock Hansen,
’Gladsaxe Folkekor’ under ledelse af dirigent Christian Dahlberg og
sangeren, Bobo Moreno.

Gladsaxe Folkekor oprettedes som teaterkor på det nu lukkede Gladsaxe Teater. Koret, der har 60 medlemmer, lever videre og stortrives i eget regi med koncerter og workshops. Koret ledes af dirigent, Christian Dahlberg.
Oprindeligt et musicalkor, men nu er der også jazz, pop og klassisk på repertoiret, der udvikles i et fint samspil mellem kor, dirigent og pianist.

A Very Big Band er et 18 mand stort orkester, spækket med professionelle og talentfulde musikere. Orkestret ledes af Ole Kock Hansen, pianist og mangeårig dirigent for DR Big Band.
Orkestrets repertoire spænder bredt lige fra dansevenlig swingjazz til spændstig funk med bidrag fra blandt andre Count Basie, Ellington, Thad Jones, Ole Kock Hansen, Niels Jørgen Steen med flere.

Entré: 60 kr. pr. person. Billetsalg fra 1. oktober via Gladsaxe Jazzklubs  billetsystem.

VI SYNGER ADVENT IND

Torsdag den 30. november kl. 19.30

Stengård kirkes Pigekor indbyder til en stemningsfuld koncert med advent - og lidt jul - som tema.
Musikgudstjenesten former sig som en vekslen mellem musikværker opført af koret, tekstlæsninger af sognepræst Ove Winther og salmer sunget af alle.

JULEKONCERT MED GLADSAXE MUSIKSKOLE

Torsdag den 7. december kl. 18

Gladsaxe Musikskole inviterer til Julekoncert, hvor elever spiller og synger julen ind i ethvert hjerte.

JULEKONCERT MED STENGÅRD KIRKES PIGEKOR

Tirsdag den 12. december kl. 19.30

Stengård kirkes Pigekor inviterer til en aften fuld af julehits, som pigerne selv har valgt.
Vi holder en lille pause undervejs, så vi også får lov at smage lidt på julen.
Alle – også publikum - er meget velkomne til at supplere med kage til kagebordet, for det vil bestå af hvad vi selv kan frembringe: Lad os sammen frembringe et ægte sønderjysk kaffebord!Gratis Entré.

NYTÅRSKONCERT MED KØBENHAVNS KANTATEKOR OG –ORKESTER I STENGÅRD KIRKE

Torsdag den 18. januar 2018 kl. 19.30
Entré se nedenfor

For 15. år i træk byder Københavns Kantatekor velkommen til en forrygende nytårskoncert, som bringer blandt andet italienske operatoner og herlig wienerstemning.
Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med de to
solister, den fortryllende sopran Susanne Elmark og den ædle tenor David Danholt samt pianisterne
Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér.
Torben H.S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier.
Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle!
Entre 100 kr. Billetter kan købes fra mandag den 4. december begge steder:
1) www.billetlugen.dk
2) Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side
og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge)