KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Solokoncert med pianisten Rune Solvang
Torsdag den 6. februar kl. 19.30

Pianisten Rune Solvang spiller Franz Liszt i Stengård Kirke.På programmet er de to klaversonater, h-mol-sonaten og Dante-sonaten, der udover at være sonater, begge er symfoniske digte. Dante-sonaten handler om Den guddommelige komedie, og den meget virtuose h-mol-sonate, som er et af Liszts hovedværker, regnes for et af de helt store værker i klaverlitteraturen. Fri entré.

Rune Solvang er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos José Ribera (klaver) og Niels

Rosing-Schow (komposition). Han vandt en pris for bedste udførelse af et stykke nykomponeret musik til den internationale masterclass, Tel-Hai i Israel. I 2005 fik han tildelt Ester Vagnings Mindelegat og vandt i 2006 1. pris i konservatoriets legatkonkurrence for pianister.

Rune Solvang spiller mange koncerter bl.a. med Trio Svedano, deriblandt med egne værker. Han optræder også med jazz og rock, og ikke mindst som komponist og pianist i Komponistforeningen Grundtonen.

KONCERT

Syng Selected
Søndag den 1. marts kl. 15

Syng Selected er et rytmisk kor bestående af 29 af Danmarks dygtigste unge korsangere i alderen 18-30 år. Koret blev dannet i 2014 og har i løbet af kort tid opnået stor anseelse inden for rytmisk kormusik. Til en koncert med Syng Selected kan publikum forvente en fantastisk energi, der smitter, og samtidig en stor indlevelse, inderlighed og skrøbelighed.

NYTÅRSKONCERT MED KØBENHAVNS KANTATEKOR OG -ORKESTER 2020

Torsdag den 16. januar 2020 kl. 19.30

Københavns Kantatekor byder velkommen til vores forrygende nytårskoncerter, som bringer blandt andet italienske operatoner og herlig wienerstemning. Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med to solister samt pianisterne Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér. Vi skal høre den fortryllende sopran Signe Asmussen den fantastiske baryton Lars Møller, Torben H.S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier. Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle! Tag familie og venner med, køb billet på forhånd og kom i god tid, for der bliver stuvende fuldt.
Entre 150 kr.
Billetter kan købes senere på:
1)www.billetlugen.dk/billetter
2)Billetter kan købes fra første tirsdag i december hos: Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge)