Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Ny musik med Grundtonen
Torsdag den 24. maj kl. 19.30

En spændende koncert med komponistgruppen Grundtonen. Her spiller unge musikere værker, de selv har komponeret, og ind imellem finder uropførelser sted.

SOMMERKONCERT

Stengård kirkes Pigekor
Tirsdag den 29. maj kl. 19:30

Stengård kirkes Pigekor, Juniorkoret og Spirekoret indbyder til en koncert fuld af forår, sommer, rytmisk musik og kage, saftevand og kaffe i pausen.
Al indkommen kage på dagen er meget velkommen.
Hele programmet tilrettelægges i samarbejde med pigekoret, så det er pigerne selv, der vælger det meste af repertoiret. På sprudlende lysegrønt genhør.

SOMMERSANGAFTEN

Fællessang
Onsdag den 6. juni kl. 19

Vi vil synge sommeren langt ind i vores hjerter og lade solen skinne gennem musikken, når vi alle synger sommer- og forårssange for fuld udblæsning.
Undervejs holder vi en lille pause med forfriskninger.
Aftenen er for alle der kan lide at synge, og udvalget af sange vil være indkomne ønsker til organisten. Der er enkelte ledige sangpladser endnu, så der er stadig mulighed for at ønske lidt. Organisten vil dog benytte en selvbestemt ret til at vælge ud i ønskestrømmen.
Kom endelig hver med jeres stemme.
Gratis entré

GLADSAXE MUSIKSKOLES SOMMERKONCERT

Torsdag den 14. juni kl. 18
Gratis entré

Gladsaxe Musikskole holder sommerkoncert i kirken: Det er en festlig begivenhed, hvor solister, ensembler og orkestre viser, hvad de har lært i årets løb.