Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

VI SYNGER PÅSKEN IND

Vi synger påsken ind
Torsdag den 22. marts kl. 19.30

Stengård kirkes Pigekor indbyder til en stemningsfuld musikgudstjeneste. Aftenen vil blive en dramatisk gengivelse af påskens fortælling gennem musikværker opført af koret, tekstlæsninger af Jakob Ulrik Hansen og fællessalmer.

KONCERT

Musik af Timothy Baxter
Onsdag den 28. februar kl. 19.30

Timothy Baxters musik i udsøgt opførelse med sopran Signe Asmussen, Ulrich Stærk, Bösendorfer koncertflygel og Demetrios Karamintzas, obo.

Den 28. februar danner Stengård Kirke ramme om en ganske særlig koncert - en hel koncert med musik af kun en enkelt komponist: den engelske Timothy Baxter, som har boet i Danmark siden 1990. Koncerten suppleres med en udstilling af effekter, billeder og fortællinger fra hans lange musikerliv. Fri entre!

KAMMERKONCERT

Janne og Rune Solvang
Torsdag den 19. april kl. 19.30
Ved koncerten skal vi være i selskab med impressionismens musikalske svar på malere som Monet, nemlig Claude Debussy og Gabriel Fauré. Vi kommer helt tæt på lyden af musikkens store mystikere, som blev banebrydende som et bindeled mellem romantikken og modernismen. Vi skal bl.a. høre et af Debussys populære klaverværker ”Claire de Lune”, som er kendt fra den amerikanske film ”Twilight”, og nogle af hans fineste sange fra hans tidlige år som komponist, skrevet til en kær veninde: Madam Vasnier. Debussy var stærkt inspireret af kunsten i sin tid og var en stor ynder af den impressionistiske æstetik fra de franske digteres symbolisme, da han skrev sit univers af præludier for soloklaver. Det bliver en aften med fransk fortegn.