KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

Susanne Wittrup
Torsdag den 5. september kl. 19.30

Torsdag den 5. september kl. 19.30 er der koncert med Susanne Wittrup og hendes band. Jo, det er den samme Susanne Wittrup, som alle er så glade for til kirkens ”Sutter og salmer”, til kirkens børnegudstjenester og til kirkens voksenkor Scala.Denne gang er det mere en voksenkoncert; men børn er absolut også velkomne.
Susanne Wittrup skriver sange, der er stærkt inspireret af 80’ernes popmusik og med den gode melodi i centrum. Det er energisk og drysset med latin-grooves, der titter frem. Susanne Wittrup har rødder i den Nordjyske muld og skriver hovedsageligt sine fængende sange på dansk.   Susanne Wittrup står for at skulle udgive EP’en "Drømmefanger" med en bunke nyindspillede numre.
Man kan finde musikeksempler på Susannes FB-side.

MUSIKALSK FOREDRAG

H. C. Andersen i ord og toner
Den 12. september kl. 19.30

Den 6. september 2019 er det 200 år siden at H.C. Andersen gik ind gennem byporten i København, med 13 rigsdaler på lommen.

Vi kender bedst H. C. Andersen for alle eventyrene, som har gjort ham verdensberømt. Men han skrev også utrolig mange smukke og stærke digte, nogle af dem er blevet til nogle af vore mest kendte og elskede sange. I dette musikalske foredrag om H.C. Andersen vil du høre sange, som en perlerække af komponister har skrevet musikken til.

Oplev et spændende foredrag og nyd sangene, som bliver sunget af Ulla Munch og akkompagneret af organist Charlotte Dagnæs-Hansen. Fri entré.

Lyngby Kammerkor
Torsdag den 31. oktober kl. 19.30.

Koret har flere gange tidligere besøgt kirken, senest i efteråret 2014 med opførelse af bl.a. Johannes Brahms’ Marienlieder og Edvard Griegs Fire Salmer.

Koret, der har eksisteret i 26 år, består p.t af 25 øvede sangere og har siden 2010 haft Frank Sylvan som dirigent.

Koret har stor rutine i fremførelse af a cappella-programmer sammensat af verdslig og kirkelig musik fra de seneste 400 år. Koret holder som regel 4-6 koncerter om året, fortrinsvis i kirker og på biblioteker. Koncerterne er ofte knyttet til de kirkelige højtider som jul og påske, ligesom en allehelgenskoncert næsten er blevet en fast tradition for koret.

Foruden koncerter i Nordsjællands-området rejser koret jævnligt i både ind- og udland og har de senere år været på koncertturnéer i Danmark samt til Frankrig, Tyskland, Spanien og Finland og ved flere lejligheder optrådt sammen med lokale ensembler og musikere.

Grundtonen

Torsdag den 10. oktober kl. 19.30

Grundtonen er et komponistkollektiv, der består af Rune Solvang og Martin Thaning Petersen, som holder koncerter med egen musik. De opfører selv deres musik, og koncerten vil som sædvanlig blive en spændende blanding af helt nyskrevne kompositioner og ”gamle klassikere”.

JULEKONCERT

Joey Moe
Søndag den 8. december kl. 20 Udsolgt (Vi undersøger lige nu mulighederne for ekstra koncert)
(dørene åbner kl 19)

Til december drager Joey Moe ud og giver magiske koncerter i smukke kirkerum. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger. Ved de akustiske julekoncerter loves der nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum.

Entré: kr. 295,00 (kr. 270,00.).

Billetter købes her