KONCERTER

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

 
 

KONCERT

Jazzkoncert torsdag den 15. oktober kl. 19.30

Bottos Jazz Band er et velspillende jazzband, som tog sin start i nullerne. Repertoiret blev større og større - men først i 2010 gik bandet på scenen for første gang og begejstrede deres publikum. Det, der kendetegner orkesteret, er en dynamisk spillestil med et repertoire, der spænder fra traditionel jazz, New Orleans og swing til dixie; alt sammen under den kategori man kalder ”Happy Jazz”. Bottos Jazz Band har gjort sig kendt som et fantastisk live band, hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet, de spiller og møder publikum med. Bottos Jazz Band - syv mands besætning - spiller op med de bedste retter fra jazz-kogebogen: 

Erling Jakobsen....Trombone + Vokal 
Torben Muller......Trompet + Vokal 
Charles Nielsen....Klarinet + Vokal 
Gert Elze..............Tenorbanjo 
Finn Appeldorff...Kontrabas 
Poul Erik Waltz...Trommer 
Peter Bottos.......Piano

KONCERT

Koncert med Grundtonen
Onsdag den 28. oktober kl. 19.30

Grundtonen er et komponistkollektiv, der består af Rune Solvang og Martin Thaning Petersen, som holder koncerter med egen musik. De opfører selv deres musik, og koncerten vil som sædvanlig blive en spændende blanding af helt nyskrevne kompositioner og ”gamle klassikere”. Oftest er instrumenterne meget varierede som f.eks. da de spillede på balloner, stanniol og glas - eller hvad med lydgivende genstande fra dagligdagen …
Grundtonen har eksisteret siden 2003 og har næsten som et husorkester haft Stengård Kirke som deres faste base og laboratorium for nye eksperimenter. Det er blevet til to koncerter i Stengård Kirke næsten hvert år lige siden. Selv ikke landets sundhedskrise kunne stoppe de to herrer – selvfølgelig indenfor givne retningslinjer. Glæd jer til endnu en inspirerende koncert. Fri entré.