Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

KONCERT

Torsdag den 9. maj kl. 19.30
Sjostakovitj strygekvartet nr. 8
Emilie Callesen, Hekla Finnsdottir, Laila Knudsen, Handan Kaan
Fri entre

Denne koncert byder på Sjostakovitj’ 8. strygekvartet med studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Emilie Callesen, Hekla Finnsdottir, Laila Knudsen og Handan Kaan studerer henholdsvis på 2. og 3. år bachelor, hvor de sammen fordyber sig i den kundskab, det er, at spille kvartet med Michael Malmgreen som lærer. Sjostakovitj dedikerede værket til ofrene for fascisme og Anden Verdenskrig, da han skrev kvartetten i Dresden, mens han på samme tid gik igennem hårde tider personligt.
Ydermere vil der blive opført et solistisk potpourri af bacheloreksamensrepertoire, der dækker over værker fra 1700-tallets barok til 1900-tallets romantik, og som vil blive opført af Hekla Finnsdottir og Emilie Callesen.

SOMMERKONCERT

Tirsdag den 28. maj kl. 19.30

Stengård kirkes Pigekor, Juniorkor og Spirekor indbyder til en koncert fuld af forår, sommer, rytmisk musik og sikkert meget andet. Hele programmet tilrettelægges i samarbejde med pigekoret så det er pigerne selv, der vælger det meste af repertoiret. På sprudlende lysegrønt genhør.

KONCERT MED GRUNDTONEN

Tirsdag den 4. juni kl. 19.30

En spændende koncert med komponistgruppen Grundtonen: Unge musikere spiller værker, de selv har komponeret, og ind imellem finder uropførelser sted.

KONCERT

Lyt

Søndag den 28. april kl. 15

Det rytmiske kor fra Århus tager på en lille weekendturné til København og gæster i den forbindelse Stengård Kirke med en skøn forårskoncert søndag den 28. april kl. 15.
Koret Lyt er et rytmisk a cappella-kor med base i Aarhus. Lyts repertoire er præget af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen.
Lyt har optrådt som backingkor for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og har turneret i Danmark og Tyskland.
Der er fri entré
Se mere - og hør nogle af korets sange her.