Koncerter

Velkommen til koncert i Stengård Kirke.

Der er fri entrè til koncerterne, medmindre det er anført under den enkelte koncert.

NYTÅRSKONCERT MED KØBENHAVNS KANTATEKOR OG- ORKESTER

Torsdag den 17. januar 2019 kl. 19.30

For 16. år i træk byder Københavns Kantatekor velkommen til vores forrygende nytårskoncert, som bringer blandt andet italienske operatoner og herlig wienerstemning.

Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med de to solister, den fortryllende sopran Trine Bastrup Møller, tenoren David Danholt samt pianisterne Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér.
Torben H. S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier. Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle!

Entre 100,- kr. Billetter kan købes fra mandag d. 3. december hos Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge).

Der kan også købes billetter på nettet fra ca. den 3. december via www.billetlugen.dk, søg Stengård Kirke..