Du er her:

AFTENKORET

Kom og syng med i Aftenkoret
– efter aftensmaden og før TV-avisen

Vi synger en time fra kl. 19 til 20 en gang om måneden.
Enhver synger med ”sit næb” under kyndig ledelse af korleder (og organist) Birgitte Stage

Vi synger mest pop –  med gode melodier. F.eks. har vi sunget ”Ud under åben himmel”,
”Annies Song”, ”Du kom med alt hvad der var dig”, ”Drømmende dage”, ”Linedanser”, ”With a little help from my friends” og i november varmer vi op med julemusik, så vi er klar til december, hvor vi slutter af med julehygge i form af medbragt kage og kaffe og te, som kirken giver.
Vi synger også lidt gospel: Vi havde en meget sød melodi der hed ”Go now in peace”.

Ret mange af sangene er med lidt flere stemmer, men de er ikke sværere end at alle kan være med, for vi øver det hele grundigt og der er det gode ved at synge i kor, at jo mere vi synger og øver sangene, desto bedre bliver vi til det.

I foråret mødes vi følgende onsdage:
30. januar
13. februar
13. marts
15. maj

Vi sidder i kirkens sideskib, så vi kommer ind ad den almindelige indgang til kirken

Kom og prøv – du kan kun blive i trallende godt humør.

Aftenkoret og Birgitte