Du er her:

AFTENKORET

Vi synger mest pop –  med gode melodier. F.eks. har vi sunget ”Ud under åben himmel”,”Annies Song”, ”Du kom med alt hvad der var dig”, ”Drømmende dage”, ”Linedanser”, ”With a little help from my friends” og i november er vi på forkant med julemusik og en rasende hyggelig afslutning med godt samvær, medbragt kage og kirken gir kaffe og te.
Ret mange af sangene er med lidt flere stemmer, men de er ikke sværere end at alle kan være med, for vi øver det hele grundigt og der er det gode ved at synge i kor at jo mere vi synger og øver sangene desto bedre bliver vi til det.
Efter sommerferien mødes vi første gang d. 11. september og her får I resten af datoerne i halvåret indtil jul.
Vi sidder i kirkens sideskib, så vi kommer ind ad den almindelige indgang til kirken
Kom og prøv – du kan kun blive i trallende godt humør.
Aftenkoret og Birgitte