Du er her:

AFTENKORET

Kom og syng med i Aftenkoret
– efter aftensmaden og før TV-avisen

Vi synger en time fra kl. 19 til 20 en gang om måneden.
Enhver synger med ”sit næb” under kyndig ledelse af korleder (og organist) Birgitte Stage.

Vi synger mest pop – med gode melodier. F.eks. har vi sunget ”Ud under åben himmel”,
”Annie’s Song”, ”Du kom med alt hvad der var dig”, ”Drømmende dage”, ”Linedanser”, ”With a little help from my friends”, og ved øvegangen i november varmer vi op til julen med julemusik og slutter af med julehygge i form af medbragt kage og kirken gir kaffe og te.
Vi synger også lidt gospel: Vi havde en meget sød melodi, der hed ”Go now in peace”.

Ret mange af sangene er med lidt flere stemmer, men de er ikke sværere, end at alle kan være med, for vi øver det hele grundigt, og der er det gode ved at synge i kor, at jo mere vi synger og øver sangene, desto bedre bliver vi til det.

Efter sommerferien mødes vi følgende onsdage:
14. november
Vi sidder i kirkens sideskib, så vi kommer ind ad den almindelige indgang til kirken.

Kom og prøv – du kan kun blive i trallende godt humør.

Aftenkoret og Birgitte