Sogneeftermiddage

Sogneeftermiddagene i Stengård Kirke er åbne for alle – også med teleslynge.
Der er gratis adgang.

SOGNEEFTERMIDDAG

Onsdag den 12. september kl. 14-15.45
Et krigsbarn på flugt
Foredrag ved Tove Udsholt

Tove er et af de børn, som under 2. verdenskrig blev gemt hos plejefamilier eller på børnehjem, da forældrene forsøgte at flygte. Tove var tre år, da hun i oktober 1943 sammen med sin mor m. fl. tilbragte fire-fem nætter på et høloft i Gilleleje på flugt fra tyskerne. Moderen kom i god behold til Sverige, men Tove blev hos en fiskerfamilie i Gilleleje.

SOGNEEFTERMIDDAG

Onsdag den 10. oktober kl. 14
"Kejseren af Portugalien"
Foredrag ved Ingegerd Auken

Ingegerd Auken genfortæller Selma Lagerlöfs ”Kejseren af Portugalien.” Bogen er en dramatisk fortælling om en fars grænseløse kærlighed til sin datter
Ingegerd Auken har dagligt fortalt historier, dels som lærer på Rudolf Steinerskolen i Odense, og dels som skoleleder på Frederiksberg Friskole. Sideløbende har hun fortalt historier i kirker, højskoler m.m.
I øjeblikket er det Selma Lagerlöfs forfatterskab, hun koncentrerer sig om. Det er så fyldt af vidunderlige historier.