STUDIEKREDS EFTERÅR 2019

I denne sæson læser en ny studiekreds bogen ’Min kære læser’. Det er en introduktion til Søren Kierkegaards tanker og er opdelt i fem temaer: samtiden, troen, kærligheden, selvet, ytringen og til sidst et efterskrift. Bogen er let læst og samtidig meget inspirerende. På den måde vil det ikke være svært at diskutere bogens indhold i studiekredsen. Alle er velkomne til at deltage i studiekredsen.I efteråret mødes studiekredsen følgende onsdage kl. 19.30 til 21.30 i kirkens havestue: Den 11. september, den 9. oktober og 13. november.( Tilmelding og øvrig information: Jakob Ulrik Hansen juh@km.dk 23325294. Kirken har indkøbt et antal bøger til studiekredsens deltagere.

STUDIEKREDS 2019-2020 MIN KÆRE LÆSER

Efter nytår fortsætter vi i studiekredsen med at læse bogen ’Min kære læser’. Bogen er en introduktion til Søren Kierkegaards tanker og er opdelt i fem temaer: samtiden, troen, kærligheden, selvet, ytringen og til sidst et efterskrift. Bogen er let læst og samtidig meget inspirerende. På den måde vil det ikke være svært at diskuterer bogens indhold i studiekredsen. Alle er velkomne til at deltage i studiekredsen.Vi mødes i studiekredsen følgende onsdage kl. 19.30 til 21.30 i kirkens havestue: Den 8. januar, den 5. februar og 4. marts. Tilmelding og øvrig information: Jakob Ulrik Hansen juh@km.dk 23325294Kirken har indkøbt et antal bøger til studiekredsens deltagere.