Sutter & Salmer efteråret 2017 (babysalmesang)

Efterårssæsonen begynder 23. august 2017
Kom på onsdag-formiddage i Stengård Kirke og oplev musikkens poetiske univers sammen med dit barn.
Vi synger salmer, nye og gamle børnesange, rim og remser.
Musikpædagog Susanne Wittrup Andersen spiller og synger med børn i alderen 0 - ca. 12 mdr.
Vores onsdag-formiddage er som ”åben kirke”. Du og dit barn er altid velkomne til deltage i salmesangen både i et kort og et længere forløb.
Holdene begynder onsdag den 23. august, men I kan sagtens tilmelde jer på ethvert tidspunkt.
For alle hold er der afsluttende babygudstjeneste onsdag den 29. november kl. 10.
Inden du møder første gang i denne sæson, skal du melde dig til Sutter & Salmer.

Susanne giver musik- og rytmikundervisning i kirkerummet i følgende aldersopdelte grupper:
Børn fra 0-4 mdr. onsdage kl. 9.30- 10.15.
Børn fra 5-7 mdr. onsdage kl. 10.15-11.00.
Børn fra 8-12 mdr. onsdage kl. 11.15-12.00.

Før og efter undervisningen er der kaffe og te og mulighed for leg og hygge med børnene i kirkens dåbsværelse.

Tilmelding efteråret 2017

Tilmeld dig Sutter og Salmer .