SUTTER & SALMER efteråret 2018 (babysalmesang)

SUTTER & SALMER
Efterårssæsonen begynder 15. august 2018

Kom på onsdag-formiddage i Stengård Kirke og oplev musikkens poetiske univers sammen med dit barn.
Vi synger salmer, nye og gamle børnesange, rim og remser.
Musikpædagog, Susanne Wittrup Andersen, spiller og synger med børn i alderen 0 - ca. 12 mdr.
Vores onsdag-formiddage er som ”åben kirke”. Du og dit barn er altid velkomne til at deltage i salmesangen både i et kort og et længere forløb.
Holdene begynder onsdag den 15. august, men I kan sagtens tilmelde jer på ethvert tidspunkt.
For alle hold er der afsluttende babygudstjeneste onsdag den 28. november kl. 10.
 Inden du møder første gang i denne sæson, skal du melde dig til Sutter & Salmer her.
Susanne giver musik- og rytmikundervisning i kirkerummet i følgende aldersopdelte grupper:
Onsdag kl. 9.30- 10.15: børn fra 0-6 mdr.
Onsdag kl. 10.15-11.00 børn fra 6-8 mdr.
Onsdag kl. 11.15-12.00 børn fra 8-12 mdr.
Før og efter undervisningen er der kaffe og te og mulighed for leg og hygge med børnene i kirkens dåbsværelse.

TILMELDING EFTERÅRET 2018

Tilmeld dig Sutter og Salmer .