SUTTER & SALMER foråret 2019 (babysalmesang)

Forårssæsonen begynder den 9. januar 2019
Kom på onsdag-formiddage i Stengård Kirke og oplev musikkens poetiske univers sammen med dit barn.
Vi synger salmer, nye og gamle børnesange, rim og remser.
Musikpædagog, Susanne Wittrup Andersen, spiller og synger med børn i alderen 0 - ca. 12 mdr.
Vores onsdag-formiddage er som ”åben kirke”. Du og dit barn er altid velkomne til at deltage i salmesangen både i et kort og et længere forløb.
Holdene begynder onsdag den 9. januar, men I kan sagtens tilmelde jer på ethvert tidspunkt. Holdene holder fri uge 7, uge 16 og 18.
For alle hold er der afsluttende babygudstjeneste onsdag den 19. juni kl. 10.
Inden du møder første gang i denne sæson, skal du melde dig til Sutter & Salmer her .
Susanne giver musik- og rytmikundervisning i kirkerummet i følgende aldersopdelte grupper:
Onsdag kl. 9.30- 10.15: børn fra 0-6 mdr.
Onsdag kl. 10.15-11.00 børn fra 6-8 mdr.
Onsdag kl. 11.15-12.00 børn fra 8-12 mdr.
Før og efter undervisningen er der kaffe og te og mulighed for leg og hygge med børnene i dåbsværelset.

TILMELDING FORÅRET 2019

Tilmeld dig Sutter og Salmer .